Benvingut al teu Club. Benvingut a casa teva

Facebook Google Maps

Grups

Si estas interessat en iniciar-te en el món del tennis, o ja tens coneixements i vols unir-te a la nostra família, només hauràs de fer una petita prova que consisteix en venir a entrenar a l’hora acordada amb els professors i gaudir de l’entrenament. D’aquesta manera, sabrem quin és el grup més indicat per a tu.

Els grups sempre aniran pel nivell del jugador, i no per l’edat. Un cop superats els objectius marcats en cada categoria, el professor donarà l’oportunitat al jugador d’ascendir de grup, així el seu aprenentatge no es veurà afectat.

Pot provocar que l’alumne hagi de canviar el seu entrenament de dia i d’hora, però farà que el seu nivell de joc cresqui i que el jugador no es quedi estancat.

Horaris

Els horaris van en funció dels grups assignats a cada alumne, segons el seu nivell. A l’escola del Santa Maria Tennis Club s’imparteixen classes els matins i per les tardes, de dilluns a divendres. I la temporada és de setembre a juliol, només es descansa el mes d’agost, és a dir, són 11 mesos continuats d’ensenyament a tots els nivells.

Preus

Iniciació, perfeccionament i precompetició 40 euros / mes, 2 cops per setmana 1 hora d’entrenament cada sessió.

Si es volen fer més hores d´entrenament consultar els preus amb el monitor corresponent.

Competició 55 euros / mes, 2 cops per setmana 1,5 hores d’entrenament cada sessió.

70 euros / mes, 3 cops per setmana 1,5 hores d’entrenament cada sessió.

90 euros / mes, 4 cops per setmana 1,5 hores d’entrenament cada sessió.

105 euros / mes, 5 cops per setmana 1,5 hores d’entrenament cada sessió.

Cada alumne nou paga una matrícula de 30 euros en un pagament únic.

 

 

© 2014 - Santa Maria Tennis Club
Direcció: Av. Josep Verd Sastre s/n, Poliesportiu Municipal Antoni Gelabert, Santa Maria del Camí 07320 | Tel: 630 32 00 62