Benvingut al teu Club. Benvingut a casa teva

Facebook Google Maps

L’escola de tennis del Santa Maria Tennis Club és una escola de base. Té com a objectiu l’aprenentatge i perfeccionament de cadascun dels alumnes que formen part de la mateixa. Per dur a terme l’ensenyament d’una forma adequada al nivell de cada alumne, s’ha estructurat en 4 categories:

Iniciació – Alumnes que comencen en el món del tennis i necessiten orientació i una bona base per aprendre a jugar (empunyadura de la raqueta, col · locació del cos, moviment coordinat dels cops i iniciar-se a la primera presa de contacte amb la raqueta i la pilota ).

Perfeccionament – Alumnes que ja tenen una base estructurada i apresa. Comencen a perfeccionar els cops, control i direcció, i a mantenir la pilota en joc durant un breu espai de temps.

Pre-competició – Alumnes que ja mantenen una bona base i control de la bolla i el piloteig, i comencen a perfeccionar el seu cop amb efectes i qualitat.

Competició – Alumnes ja avançats i preparats per competir en tornejos, i en el qual millorar dia a dia els efectes dels cops així com la posició en pista i formes de jugar estratègicament diferents tipus de partits.

 

© 2014 - Santa Maria Tennis Club
Direcció: Av. Josep Verd Sastre s/n, Poliesportiu Municipal Antoni Gelabert, Santa Maria del Camí 07320 | Tel: 630 32 00 62